Omsæt jeres ideer til medrivende historier i levende billeder | Kort & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Omsæt jeres ideer til medrivende historier i levende billeder

Lær at omsætte jeres ideer til medrivende historier i levende billeder

3 timers foredrag

I kender til videoens mange fordele, når I skal kommunikere et budskab, sælge en vare, oplyse eller overbevise en målgruppe. I har måske allerede givet jer i kast med de første små filmproduktioner på mobilen? Vil I videre til næste niveau og opnå større “production value” med jeres webfilm? Så læs med her:

For at lave videoer der fanger folk, skal I kende de filmiske virkemidler. Igennem en blanding af teori, demonstrationer og filmeksempler lærer I hvordan en video skrues sammen, så den engagerer seeren direkte på et følelsemæssigt plan, således at videoen opnår den ønskede effekt og bliver set til ende.

Indhold

Foredraget fokuserer på hvordan I planlægger en videoopgave, mestrer jeres optagelser og hvordan I ved hjælp af enkle regler kan komponere jeres billeder, så de kan klippes sammen til en fængende fortælling. Målet er at hjælpe virksomheden med at udnytte filmmediets potentiale og blive bedre til at fortælle historier i levende billeder. Vi taler bl.a om:

Preproduktion
Hvordan sikrer du, at du får de rette optagelser i kassen for at fortælle din historie?

Produktion
Hvad skal du tænke på for at “Få det i kassen”?
Vi taler om billedekomposition, dækningsstrategi, lyssætning, og lydoptagelse

Postproduktion
Hvordan bindes elementerne sammen?
Hvordan arbejder du med filmsprogets grammatik
Hvordan fortæller du ved hjælp af klipningen?

Undervejs illustreres pointerne gennem eksempler fra kendte og egne filmproduktioner. Der er desuden et interview set up, hvor du får demonstreret fem klassiske belysninger af en person. Du kan samtidig se et lille udvalg af produktionsudstyr som kameraer, lamper, mikrofoner med mere.

Testimonials

“Levende, lyttende og ikke mindst engagerede foredragsholdere.” Sofie Saxtoft, Direktør Sølballegaard – Konferencer og retreat i hjertet af Mols Bjerge

“Hvis man virkelig vil lære noget om hvordan man laver video og skaber aktivitet, så er tiden givet rigtig godt ud med foredrage her.” Johan Vedel, projektleder Synergia, Fredenborg Kommunes Iværksættermiljø 

“Super inspirerende og et fagligt godt niveau.” Claus Peter Olesen, Distriksleder Molsskolen

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller vil du booke et foredrag, så kontakt os via mail eller telefon.

Foredragsholdere

Skolens ledelse Steven Changtrakul og Barnaby Stig Swann Pedersen holder foredraget. Begge er stærkt forankret inden for det klassiske filmhåndværk, kommunikation, innovation og teknik.

Udover at drive Kort & Dokumentar Filmskolen sammen, så er Steven og Barnaby også partnere i PR- og videoagentur Swann Pro Motion, som skaber medrivende historier i ord og levende billeder.

Steven Chantrakul har tidligere været tilknyttet Strong Productions tekniske afdeling, DR Markedsføring og har udover film en baggrund som projektleder og konceptudvikler. 

Barnaby Stig Swann Pedersen har arbejdet med kommunikation, innovation og ledelse indenfor både den private og offentlige sektor. Han har derudover en baggrund som iværksætter og har medstifter at en række kulturhuse, festivaler, spillesteder og organisationer rundt om i landet.

Praktisk

Foredraget kan holdes for mindre og større forsamlinger og varer 3 timer. (Bemærk varighed og indhold kan justeres afhængig af kontekst).

35 34 68 00

Mandag – fredag kl. 9.00 – 16.00

info@filmkurser.dk

Send os en e-mail, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.