Støttemuligheder | Kort & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Støttemuligheder

FAF, DJ eller PU

FAF
Som medlem af Film- og tv-arbejderforeningen FAF kan du søge støtte til alle vores kurser via deres hovedmail: faf@filmtv.dk

PU og DJ
Du kan få støtte fra Pressens Uddannelsesfond, hvis du arbejder på en af fondens medlemsvirksomheder, og din arbejdsgiver betaler medlemsbidrag for dig.

Det vil typisk sige:

  • Hvis du er ansat på en medlemsvirksomhed på Dansk Journalistforbunds-overenskomst. Din kontrakt skal være af mere end et års varighed.
  • Hvis din arbejdsgiver har valgt at melde dig ind som direkte medlem af Pressens Uddannelsesfond.

Betaler din arbejdsgiver bidrag til Pressens Uddannelsesfond (PU), kan du få støtte til flere af vores kurser. De fleste medarbejdere ansat på overenskomst med DJ er omfattet af PU.

Se på listen PU-medlemsvirksomheder om du er omfattet, læs mere om vores PU-støttede kurser her og tilmeld dig her

Bruttolønsordningen
Via bruttolønsordningen kan din arbejdsgiver betale kurser eller uddannelse mod at modregne det i din bruttoløn. Det koster ikke din arbejdsgiver penge, da du selv betaler ud af din løn før skat. Det kan ofte spare dig for halvdelen af prisen for et kursus eller uddannelse. Læs mere om ordningen her.

Hvis du er ledig

Er du ledig, kan du i nogle tilfælde få hele eller dele af dit kursus bevilliget af dit jobcenter eller din A-kasse.

Kontakt det jobcenter eller den A-kasse, du er tilknyttet for at få afklaret dine muligheder for støtte.

Har dit jobcenter eller din A-kasse spørgsmål til vores kurser eller brug for anden information, så er de mere end velkomne til at ringe til os på telefon 3534 6800 eller skriv til info@filmkurser.dk