Privatlivspolitik

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises for siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Filmkurser.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvordan du blokere/sletter cookies afhænger af hvilken browser du bruger. Se vejledninger her for specifikke browsere:

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Opbevaring og behandling af data

Alle oplysninger, som Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm registrerer og behandler efterfølgende, behandles fortroligt og i henhold til gældende persondatalovgivning. Du skal være opmærksom på, at vi bruger en række underleverandører til at registrere og behandle dine oplysninger, men disse behandler kun oplysningerne efter nærmere aftale med os. Vi bruger f.eks. en hostingvirksomhed til at opbevare dine data.

Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm anvender i begrænset omfang cookies. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, som du anvender, og som kun bliver brugt til at genkende dig ved dit næste besøg.

Medarbejdere i Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

DATA ADMINISTRATOR OG KONTAKT

Datakontrolleren som defineret i EU’s Generelle Databeskyttelsesforordning (“GDPR”) er:

Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Blomstervænget 52
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 35 34 68 00

Email: info@filmkurser.dk

 

ANNONCERING VHA. TREDJEPART

Vi modtager information fra udvalgte af onlineannonceringsnetværk som Google eller Facebook og dataudbydere, der udfører salgsfremmende aktiviteter på vores vegne eller i samarbejde med os (herefter benævnt “Reklamepartnere”).

Oplysningerne, som vi modtager fra Annoncepartnere, omfatter information og statistikker om demografi (som alder, køn, region), enheds- og adgangsdata samt vores brugeres interesser. Disse oplysninger kan hjælpe os med at forstå vores brugere bedre, f.eks. I forbindelse med kundestrukturanalyser og brugersegmentering. Vi modtager kun aggregerede, krypterede data eller data, der er anonyme for os. Vi kan ikke allokere dataene til en bestemt person, og især ikke en bestemt bruger.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er en legitim interesse i henhold til art. 6 (1) f) GDPR.

Facebook

Til markedsføringsformål bruger vores hjemmeside såkaldte re-marketingtags (også kendt som „Facebook-pixel“) fra det sociale netværk Facebook, en tjeneste fra Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA („Facebook“). Når du besøger vores hjemmeside, bliver der skabt en forbindelse mellem din browser og en Facebookserver gennem disse tags. På den måde får Facebook fat i den information, som din IP-adresse har brugt til at tilgå vores hjemmeside. I tilfælde af, at personhenførbare data skulle blive overført til USA, har Facebook underlagt sig EU-US Privacy Shield. Facebook bruger denne information til at forsyne os med statistiske og anonyme data om den almindelige brug af vores hjemmeside samt til en effektivitetsmåling af vores Facebook-reklamer („Facebook-Ads“).

Hvis du er medlem af Facebook, og hvis dine privatlivsindstillinger i Facebook tillader det, kan Facebook sætte informationerne fra os i forbindelse med din medlemskonto og bruge dem til den målrettede kobling af Facebook-Ads. Du kan til hver en tid gennemse og ændre privatlivsindstillingerne på din Facebook-profil.

Google Analytics

Vores hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics bruger cookies og lignende teknologier til at analysere og forbedre vores hjemmeside baseret på din brugeradfærd. Dataene, der produceres i denne sammenhæng, kan overføres til og gemmes på en server i USA af Google til analyse. Skulle personoplysninger blive overført til USA, har Google tilmeldt sig EU-US Privacy Shield. Men før brugsstatistikken analyseres, bliver din IP-adresse forkortet, hvilket betyder, at din identitet ikke kan spores. Til dette formål er Google Analytics blevet udvidet med koden “anonymizeIP” på vores hjemmeside for at sikre den anonymiserede samling af IP-adresser.

For yderligere oplysninger, se Googles privatlivspolitik.

Google Ads

Vi implementerer Google Ads, som gør det muligt for os at bruge reklamemedier (kendt som Google Ads) på eksterne websteder for at gøre opmærksom på vores attraktive produktsortiment. På grundlag af data fra reklamekampagnerne kan vi bestemme succesen med de enkelte reklameforanstaltninger. Ved at gøre det forfølger vi interesse for at vise dig reklame, der er af interesse for dig, hvilket gør vores hjemmeside mere interessant for dig og opnår en rimelig beregning af reklameudgifter.

Retsgrundlaget for behandlingen af ​​dine data er en legitim interesse i henhold til Art. 6 (1) sætning 1 f) GDPR. Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Google findes her: https://policies.google.com/privacy og https://services.google.com/sitestats/en.html. Alternativt kan du besøge webstedet for Network Advertising Initiative (NAI) på http://www.networkadvertising.org. Google har tilmeldt sig EU-US Privacy Shield.

YouTube

Vi har integrerede videoer på vores hjemmeside, der er gemt med YouTube og kan afspilles direkte fra vores hjemmesider. YouTube er en multimedietjeneste af YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (“YouTube”), et koncernselskab af Google LLC, 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Skulle personoplysninger blive overført til USA, har Google og gruppeselskabet YouTube tilmeldt sig EU-US Privacy Shield. Retsgrundlaget er Art. 6 (1) sætning 1 f) GDPR, baseret på vores legitime interesse for integrationen af ​​video- og billedindhold.

Yderligere oplysninger findes i Googles privatlivspolitik, der gælder for YouTube.

 

Klage og indsigelse

Som registreret hos Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm har du altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, og vi vil i så fald tage stilling til, om vi skal slette eller berigtige dine oplysninger eller begrænse behandlingen . Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kort- & Dokumentar Filmskolen / IDfilm via e-mail info@filmkurser.dk. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid rette henvendelse til Datatilsynet.