Om Kort & Dokumentar Filmskolen | Kort & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Om Kort & Dokumentar Filmskolen

Kort & Dokumentar Filmskolen leverer uddannelser, miniuddannelser og kurser inden for film, tv og nye medier. Det sker på højt fagligt niveau, da alle undervisere er professionelle. Som Danmarks største uafhængige filmskole uden offentlig støtte, dækker filmskolen næsten alle fagområder inden for professionel film, tv- og online videoproduktion på både intro- og videregående niveau.

Kort & Dokumentar Filmskolens miljø er båret af engagement og en interesse for den studerendes faglige og personlige udvikling. Vi har gode erfaringer med, at kombinationen af underviserens faglighed og elevens motivation skaber arbejdsglæde og et løft i kunnen og selvtillid.

Kort & Dokumentar Filmskolen sigter i alle sine kurser mod at styrke historiefortællingen vha. de filmiske virkemidler. Undervisningen er meget individuelt tilpasset idet den lægger vægt på, at hver deltager opdager – og overraskes over – hvad de kan.

Kort & Dokumentar Filmskolen udvikler til stadighed nye arbejdsrelevante uddannelsestilbud.
Private kan tage kurser og uddannelse uden moms.
IDfilm – eller Virksomhedernes Filmskole – kalder vi den dør Virksomheder, Stat og Kommune går ind ad, når de søger kurser og uddannelser. Denne indgang er momset.