Info-aften-15-august | Kort & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Foredrag & information om uddannelser i Det Danske Filmstudie

Hvordan laver du medrivende film?

Vil du lære at skabe din egen dokumentarfilm ?
Producere online video ?
Filme og klippe professionelt ?
Animere grafik og lave effekter ? 

Kom til Info-aften og hør om vores uddannelser. Mød nogle af filmskolens undervisere, der kan fortælle dig om undervisningen og svare på spørgsmål. Hør foredrag med skolens ledere Steven Chantrakul og Barnaby Swann Pedersen om hvordan virksomheder og iværksættere kan bruge det traditionelle filmhåndværk til at formidle følelser, oplevelser og skabe større brand value. Med humor, historie, filmklip og anekdoter fra filmverdenen får du et indblik i filmens magiske verden.

Hvornår starter uddannelserne til Dokumentarfilm Instruktør og Film- & TV-klipper?

Efterår 2019:  26.august – 20. december 2019.
Forår 2020: 20. januar – 4. juni 2020.

Hvilken uddannelse skal du vælge?

Læs mere om undervisere, indhold og program for vores uddannelser, og find ud af hvad du brænder for.

Dokumentarfilm instruktør uddannelsen
Film- og tv-klipper uddannelsen

Mini-uddannelser

Webfilm Instruktør
Motion Designer
DaVinci Resolve Ekspert

Studiestart 2019

Dokumentarfilm Instrukør: 26. august
Film- & TV-klipper: 26. august
Webfilm Instruktør: 2. september & 21. oktober
DaVinci Resolve Ekspert: 7. oktober
Motion Designer: 25. november

Program for Info-aften

Torsdag den 15. august kl. 16.30 til 19.00

16:30 Velkommen – Kig dig omkring og mød skolens ledelse og undervisere

17.00 Foredrag – Kunsten at fortælle med levende billeder

17.30 Bliv orienteret om uddannelser, tal med undervisere og spørg løs

19.00 Farvel og tak for i dag

Hvornår
Torsdag den 15. sep kl. 16.30

Hvor
Kort & Dokumentar Filmskolen, Det Danske Filmstudie, Blomstervænget 52, 2800 Kgs. Lyngby

Tilmeld mig Info-aftenen 15. aug. (via mail)

Ring og få en vejledende snak

Det er ofte skoleleder Steven Chantrakul, der tager telefonen og svarer på spørgsmål på uddannelsen, kursernes indhold, udstyr eller andet der kan afklare hvilken uddannelse, der er den rette for dig. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 35 34 68 00.

Hvad siger vores tidligere elever?

 • Søren Pilmark
  Efter i flere omgange at have deltaget i forskellige kurser på KDF, kan jeg kun varmt anbefale dette lærerige åndehul til eventuelt interesserede. Den - på en og samme tid afslappede og professionelle holdning til indlæringsprocessen - der er på dette sted, gør, at man ikke bare føler sig velkommen og taget hånd om, men også forlader hvert eneste kursus med en sikker formening om, at man vil komme igen. Ikke fordi man ikke lærte nok, men fordi man føler sig dygtigere for hver eneste dag og gerne ville fortsætte processen hurtigst muligt.
  Søren Pilmark
  Skuespiller
 • Signe Fuglsang Midtgaard
  Ved at skolens undervisere selv er fagpersoner - instruktører, manuskriptforfattere, fotografer, klippere osv. - repræsenterer de en enorm aktuel viden Som elever har vi alle brændt for at lære nyt og afprøve det i vores produktioner.
  Signe Fuglsang Midtgaard
  Editor, Breaking News, DR
 • Gitte Hasseltoft
  Det jeg lærte på Kort & Dokumentar Filmskolen, bruger jeg hver eneste dag, så det var det helt rigtige valg for mig at uddanne mig der. Jeg har altid drømt om at lave dokumentarer, og det er fantastisk, at jeg nu kan leve af det.
  Gitte Hasseltoft
  Redaktionschef
 • Ene Bissenbakker Frederiksen
  Det giver et boost af selvtillid at se, at man kan lave gode film uden at gå den slagne gang gennem uddannelsessystemet.
  Ene Bissenbakker Frederiksen
  Artist
 • Flemming Munkholm Jørgensen
  Selv med en del års erfaring havde jeg som kursist på KDF´s ”Online video producer” kursus allerede efter den første uge fået så meget ny viden og praktisk erfaring at jeg følte mig bedre rustet til mine fremtidige videoproduktioner og den vidensstrøm fortsatte bare uge efter uge
  Flemming Munkholm Jørgensen
  Online Video Producer, Dansk Reklamevideo

På filmskole i Det Danske Filmstudie i Lyngby

Kort & Dokumentar Filmskolen bor i grønne og charmerende omgivelser i Det Danske Filmstudie, tidligere ASA Film, i Kongens Lyngby – en af Danmarks ældste filmbyer. Det moderne filmstudie for film-, tv- og reklameproduktion huser også andre kreative virksomheder inden for bl.a. musik, scenografi og postproduktion.

Siden 1936 har filmbyens studier lagt scener til både danske og internationale filmsucceser som fx Far til fire, Åndernes Hus, Breaking the Waves og Den Eneste Ene. Også flere tv-serier er optaget her, blandt andet TV3s Nynne, TV 2s Greyzone og Netflix-serien The Rain.

Er du stadig i tvivl?

Se hvad vores tidligere elever brænder for

Det er med vidt forskellige baggrunde, færdigheder og interesser vores elever søger ind på uddannelsen til Dokumentarfilm Instruktør. Fælles er deres engagement og ambitiøse tilgang, når de arbejder intenst med at lære at skabe film igennem de 4 måneder uddannelsen varer.

I elevernes afgangsfilm brænder deres passion igennem og efter endt uddannelse har de fået et nyt afsæt til at virkeliggøre deres personlige projekter og få dem ud i verden.

Se de to videoer lavet af vores afgangselever Rasmus og Freya.