Hvad er visuel historiefortælling og hvorfor er det relevant for jer | Kort & Dokumentar Filmskolen / IDfilm

Hvad er visuel historiefortælling og hvorfor er det relevant for jer

Hvad er visuel historiefortælling og hvorfor er det relevant for jer?

45 minutter foredrag

“No art passes our conscience in the way film does, and goes directly to our feelings, deep down into the dark rooms of our souls.” Ingmar Bergman

Få et inspirerende indblik i hvordan din virksomhed med fordel kan bruge det traditionelle filmhåndværk til at formidle følelser, oplevelser og skabe større brand value. Med udgangspunkt i Swann Pro Motions arbejdsmetodik – og med eksempler fra kendte film og egne videoproduktioner – får publikum en forståelse for, hvordan ideer omsættes til medrivende historier i levende billeder. Historier som man helt ubevidst lader sig rive med af.

Kort & Dokumentar Filmskolens tese er, at alle intuitivt forstår filmsproget. Foredragets formål er derfor, at gøre publikum bevidste om det, som de allerede ved. For at deltagerne på en inspirerende og underholdende måde, kan blive klædt bedre på til næste gang de selv skal producere eller købe en videoproduktion ude i byen.

Foredraget er et tankevækkende oplæg til for eksempel fyraftensmøder, hvor der ved hjælp af humor, historie, filmklip og anekdoter fra filmverden gives et stimulerende indblik ind i filmens magiske verden. 

Praktisk

Foredraget kan holdes for mindre og større forsamlinger og varer 45 minutter (Bemærk varighed og indhold kan justeres afhængig af kontekst).

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller vil du booke et foredrag, så kontakt os via mail eller telefon.

Foredragsholdere

Skolens ledelse Steven Changtrakul og Barnaby Stig Swann Pedersen holder foredragene. Begge er stærkt forankret inden for det klassiske filmhåndværk, kommunikation, innovation og teknik.

Udover at drive Kort & Dokumentar Filmskolen sammen, så er Steven og Barnaby også partnere i PR- og videoagentur Swann Pro Motion, som skaber medrivende historier i ord og levende billeder.

Steven Chantrakul har tidligere været tilknyttet Strong Productions tekniske afdeling, DR Markedsføring og har udover film en baggrund som projektleder og konceptudvikler. 

Barnaby Stig Swann Pedersen har tidligere været del af et ledelsesteam i Københavns Kommune med ansvar for drift og udvikling af en række kulturhuse, festivaler, spillesteder og kulturtilbud. Derudover har han bestyrelsesposter i den privat sektor og været medstifter af en række organisationer og festivaler i hele landet.

35 34 68 00

Mandag – fredag kl. 9.00 – 16.00

info@filmkurser.dk

Send os en e-mail, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.