Aftenkurser – Kort & Dokumentar Filmskolen

Lær af de professionelle

I dagens digitale mediebillede med en overvældende mængde af information der skal fordøjes kræver det noget ekstraordinært at bryde igennem “støjen”.

For at sikre det høje faglige niveau og en relevans i forhold til virkelighedens produktionskrav, er alle underviserne nogle af landets dygtigste inden for hver deres felt. Den røde tråd i undervisningen er historiefortælling.

Eleverne får derfor både et indgående kendskab til teknik og programmer og et blik for hvornår og hvordan de bruger redskaberne bedst til at fortælle deres historie.

Adobe Premiere Pro: Grundlæggende

Vil du lære at klippe i Adobe Premiere Pro CC?

Så tilmeld dig vores populære og intensive aftenkursus ‘Adobe Premiere Pro CC: Grundlæggende’ med den erfarne klipper og colorist Christoffer Schuricht der er uddannet fra reklamebureauet Advance og har produceret reklamer og korte formater til bl.a. Bacon, Toolbox og Newland.

Kurset giver dig et solidt fundament som film & TV-klipper, når Christoffer guider dig sikkert igennem Premiere Pro’s brugerflade. Gennem øvelser lærer du alle de vigtigste værktøjer og funktioner at kende. Adobe Premiere Pro er et både solidt, fleksibelt og meget omfattende program og der er flere muligheder for at arbejde i det workflow som du foretrækker.

Underviser:
Christoffer Schuricht (klipper og kolorist)

Læs mere om kurset

Explainers og SoMe video i
Adobe After Effects

Lær at skabe korte film, der fortæller din historie gennem billeder, animation og grafik.

Jesper Frydenlund lærer dig, hvordan du effektivt kan bruge After Effects til at tilføje din helt egen visuelle identitet til dine produktioner. Jesper arbejder som freelance Motion Designer og har i løbet af de sidste 20 år lavet design og animation til Roskilde Festival, DR, TV2 med flere.

Efter endt kursus har du produceret mindst én animeret explainer-video samt et par korte info-videoer baseret på dine egne skabeloner.

Underviser:
Jesper Frydenlund (Motion Graphics Designer)

Læs mere om kurset

DaVinci Resolve: Colorgrading

Vil du lære arbejdet med farver, så du kan tune dine egne projekter og opnå dit ønskede udtryk?

På dette omfattende aftenkursus med den erfarne colorgrader Boaz Heller vil du få indblik i colorgradingens teori og praksis – med vægt på det sidste. Den teoretiske del kredser om historien bag colorgrading, og hvordan farver fungerer i forbindelse med video. Den praktiske del er centreret omkring eksempler og øvelser, hvor der arbejdes med at matche op og skabe et look.

Kurset giver dig indsigt i arbejdet med farver, så du kan analysere og anvende dem i dine projekter. Du bliver i stand til at matche klip, så dine produktioner får et ensartet udtryk, og du har fået forståelse for, hvordan du skaber looks, der matcher din fortælling.

Underviser:
Boaz Heller (Colorgrader)

Læs mere om kurset

Kreativ skriveworkshop

Skriver du artikler, bøger, filmmanuskripter, eller er du i kommunikationsbranchen, og vil du løfte dine tekster for altid?

Så tag på denne 3-dages masterclass om aftenen med den erfarne journalist og forfatter Peer Kaae, som har skrevet ti bestsellerbøger, arbejdet med flere forskellige former for journalistik og i dag primært skriver bøger og filmmanuskripter.

På kurset får du alle de basale håndværksmæssige redskaber serveret, så du kan sætte dig selv fri foran tasterne og ramme din læser. Uanset om du skriver litteratur, blogs, filmmanuskripter, updates, artikler, indlæg eller arbejder med anden kommunikation, så vil dette kursus give dig inspiration og værktøjer til at rykke dine tekster
op på et højere plan.

Underviser:
Peer Kaae (journalist og forfatter)

Læs mere om kurset

Mød din underviser

Alle vores undervisere har solid erfaring og guider dig til at udvikle de kompetencer, du har brug for til at løse de opgaver og projekter, du brænder for.

Jesper Frydenlund

Motion Graphics Designer

Peer Kaae

Journalist, forfatter

Boaz Heller

Colorgrader

Christoffer Schuricht

klipper og kolorist

Praktisk information

Undervisning & mødetid til aftenkurser

Undervisning: Mandag – fredag kl. 17:00 – 20.30
Se nærmere under hvert kursus hvilke dage et specifikt kursus afholdes.

Kontortid: Mandag-fredag kl. 9.00-16.00.

Der stilles computere (Mac) til rådighed med en opdateret programpakke. Du er velkommen til at medbringe din egen computer, så du kan opsætte indstillinger og arbejdsrum til dine behov og arbejde videre, når du kommer hjem. Ring for mere information om hvilken version af programmet vi arbejder med på kurset. Tlf: 35 34 68 00

Find vej

Kort & Dokumentar Filmskolen bor hos Det Danske Filmstudie tæt på offentlig transport i Lyngby. Kommer du med tog kan du gå fra stationen og kommer du med bil er der gratis parkering på p-pladsen eller i omgivelserne. (Tjek skiltning).

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til aftenkurserne, kan du kontakte os på følgende:
Tlf. 35 34 68 00 eller e-mail: info@filmkurser.dk

Det er ofte skoleleder Steven Chantrakul, der tager telefonen og svarer på spørgsmål på uddannelsen, kursernes indhold, udstyr eller andet, der kan afklare om et aftenkursus er noget for dig.