Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Referencer

Citat

“The enemy of art is the absence of limitations.”

Orson Welles

Referencer

Det jeg lærte på Kort & Dokumentar Filmskolen, bruger jeg hver eneste dag, så det var det helt rigtige valg for mig at uddannelsen der. Jeg har altid drømt om at lave dokumentarer, og det er fantastisk, at jeg nu kan leve af det.

Gitte Hasseltoft

Det giver et boost af selvtillid at se, at man kan lave gode film uden at gå den slagne gang gennem uddannelsessystemet.

De studerende er mennesker, som enten har gennemført andre uddannelser eller har livserfaring. Det øger diversiteten og er meget inspirerende. Det er noget, som ligger mig MEGET på sinde, at vi har mulighed for fordi det
1) skal være muligt at træffe nye beslutninger senere i livet og
2) giver et bredere spektrum af idéer og dermed bedre film!

Det her er en virkelig god skole, som får mine varmeste anbefalinger med på vejen!

Ene Bissenbakker Frederiksen

Without doubt, one of the best decisions I have ever made, was to sign up for Documentary filmmaking in Kort & Dokumentar Filmskolen.

Not only have I learned so many new things (and it never felt like studying because I had so much fun), I have also gotten to know some fantastic people, both teachers and students, and made friends….hopefully for life!

Freya Kristinsdottir, Veterinær mediciner og hundetræner

Freya Kristinsdottir

Ved at skolens undervisere selv er fagpersoner – instruktører, manuskriptforfattere, fotografer, klippere osv. – repræsenterer de en enorm aktuel viden

Som elever har vi alle brændt for at lære nyt at ville afprøve det i vores produktioner.

Signe Fuglsang Midtgaard

Efter i flere omgange at have deltaget i forskellige kurser på KDF, kan jeg kun varmt anbefale dette lærerige åndehul til eventuelt interesserede.

Den – på en og samme tid afslappede og professionelle holdning til indlæringsprocessen – der er på dette sted, gør, at man ikke bare føler sig velkommen og taget hånd om, men også forlader hvert eneste kursus med en sikker formening om, at man vil komme igen. Ikke fordi man ikke lærte nok, men fordi man føler sig dygtigere for hver eneste dag og gerne ville fortsætte processen hurtigst muligt.

Søren Pilmark