Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Om Kort & Dokumentar Filmskolen

Den uafhængige filmskole

Kort & Dokumentar Filmskolen (KDF) står for at udfordre og fremelske det personlige udtryk på baggrund af den enkeltes udgangspunkt. For vi tror på, at udvikling og skaberglæde opstår, ved at udforske og bruge alle sine kræfter. Det skaber grundlag for at lave film, som udtrykker oplevelser til glæde for én selv og andre, udvikler erkendelser ved at give lov til at opleve gennem andres øjne og følelser og – måske – fremkalde magiske øjeblikke.

Vi mener, at undervisning er at tilrettelægge erfaring, så vi udvikler hver dag, for at tilbyde en optimal og praksisrettet filmundervisning. Derfor kan KDF levere et spektrum af brancherelevante kurser på grundlæggende, udvidet og avanceret niveau. Det kan være de helt korte 1-5 dage, 2 – 7 uger for miniuddannelserne, 4 måneder for semester-uddannelserne, og så er der de skræddersyede forløb, vi kan designe sammen. Undervisningen spænder over stort set alle ekspertiseområder inden for film-, tv- og webfilm produktion.

Gennem mails, tlf. og møder vejleder vi dig om, hvilke skridt, som er de rigtige for dig at tage, for at du når dine mål.

 

Bo Hasselbalch

Skoleleder

Målsætning

Kort & Dokumentar Filmskolens målsætning er at levere et bredt spektrum af kompetencegivende filmkurser på et højt fagligt niveau. Vi vil både styrke de klassiske filmfag og imødekomme markedets nye behov.

Faciliteter

Med sin naturskønne beliggenhed i det danske filmstudie, er KDF  en integreret del af filmmiljøet i Danmark. Lokalioteten har gode parkeringsmuligheder og adgang til kantine. Alt undervisnings-udstyr stilles til rådighed: Kameraer, iMacs med software i de nyeste versioner og din arbejdsplads. Undervisningslokalerne er udstyret med projektor, skærme, tavler, netadgang mv.

Undervisningsform

Hver eneste dag på KDF er programlagt i samarbejde med professionelle film- og tv-folk. Filmskolen bæres af en åben kultur, hvor konstruktiv og personlig sparring er i højsædet. Det fremmer et positivt læringsmiljø, hvor de studerende tør kaste sig over udfordringer, der flytter dem længere, end hvis de valgte den sikre vej. Omvendt byder vi også fejlene velkommen – forstået på den måde, at vi tror på, at det er her, det personlige læringspotentiale ligger.

UNDERVISNINGSmiljø

KDF er enestående i det danske uddannelses-landskab ved at være åben for alle voksne, som er motiverede for og har brug for at lære at producere film og tv – uafhængigt af alder og faglig baggrund. Vores erfaring er, at denne mangfoldighed fremmer et inspirerende undervisningsmiljø, hvor de studerende både lærer af hinanden og af underviseren.

IDfilm

IDfilm – en virksomhed under Kort & Dokumentar Filmskolen kalder vi også Virksomhedernes Filmskole. Gennem de sidste år er ønsket om at producere webfilm steget, og IDfilm tilbyder derfor ansatte i virksomheder at lære selv at tænke, optage og klippe deres webfilm. IDfilm har cvr. 32766161 og udsteder fakturaer pålagt moms.