Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Posttilrettelægger i Avid

Citat

“Alfred Hitchcock once told me, when I was analyzing a lot of things about his pictures, ‘Clint, you must remember, it’s only a movie”

Clint Eastwood

Posttilrettelægger i AVID

Information

Varighed: 30 dage

Mødetid: 9.30-15.30


kr. 21.600,-

Posttilrettelægger i Avid

06.11.2017 - 20.12.2017

I løbet af ca. fem uger sørger vores professionelle undervisere for, at du får en solid oplæring i klippesoftwaren Avid, som bruges overalt i tv- og produktionsmiljøet. Men klipning er mere end teknikalitet – den skal også leve. Derfor er den røde tråd i miniuddannelsen et væld af praktisk historiefortællende klipning i professionelt tv-materiale kombineret med formidling af arbejdsprocesserne på et tv-produktionsselskab.

Afslutningvis lærer du at lave en trailer, der kan koncentrere det væsentlige programindhold i en markedsorienteret form.

Du forlader uddannelsen med friske øjne på den visuelle fortælling, og er du blevet så dygtig en Avid-klipper, at du kan koncentrere dig om at tilrettelæggerrollen. 

Du har adgang til iMacs med den relevante software under hele uddannelsen.  Du kan også medbringe din egen laptop med den nyeste Avid software er installeret.

Hvis du kun er interesseret i dele af uddannelsen, kan du vælge at tage enkelte kurser. Læs mere her eller klik dig frem til de enkelte kurser via nedenstående program, hvor du også kan læse mere om uddannelsens undervisere. 

PROGRAM:

6. – 10. nov. ‘Avid: Grundlæggende’ med underviser Egon Christensen
På kurset lærer du i praksis alt, hvad et Avid klippe-workflow kræver. Fra oprettelse af projekt over teori og øvelser med alle relevante værktøjer til eksportering af en master.

Læs mere om Avid: Grundlæggende

 

13. – 15. nov. ‘Avid: Hvad gør jeg med lyden?’ med underviser Maja Reinhold
I løbet af to dage introduceres du til, hvordan professionelle lydoptagelser optræder i rå form, og hvordan du arbejder med dem i Avids workflow.

Læs mere om Avid: Hvad gør jeg med lyden?

 

16. – 17. nov. ‘Alt om filer og formater’ med underviser Schack Lindemann
I dag er den tekniske billedekvalitet på selv de mindste camcorders imponerende. Alligevel kan der gå vigtige billedinformationer tabt i processen fra optagelse til klipning til færdigt format, hvis man ikke er velbevandret i, hvordan filer og formater skal behandles. På dette kursus bliver du i stand til at træffe de rigtige valg ved import og eksport, så du får det fulde udbytte af dit materiale.

Læs her Alt om filer og formater

 

20. – 24. nov. ‘Avid: Videregående’ med underviser Birger Kort Madsen
På dette praksisorienterede bliver du klogere på Avids imponerende potentiale, og hvordan du optimerer din arbejdsproces. Du er i gode hænder hos Birger Kort Madsen, der har mere end 25 års erfaring som film- og tv-klipper. Kurset fokuserer især på effekter og compositing, som i stor udstrækning bruges i program-teasers, spots og breakers, men også i færdige programmer, hvor de bruges til at frembringe bestemte følelser hos modtageren.

Læs mere om Avid: Videregående

 

27. nov. – 1. dec. ‘Klipningens virkemidler 2’ med underviser Jørgen Kastrup
Jørgen Kastrup guider dig på dette kursus igennem klippegrammatikkens teori og praksis, så du får udvidet dit kendskab til klipningens grundlæggende håndværk.

Læs mere om Klipningens virkemidler 2

 

4. – 8. dec. ‘Posttilrettelæggelse’ med underviser Anna Marie Kristensen
Når en tv-optagelse er i hus, er det posttilrettelæggerens job at få historien på plads i klipperummet. På dette kursus lærer du at tage forskellige fortællegreb i brug i overensstemmelse med tv-programmets koncept og i samarbejde med redaktion og klipper.

Læs mere om Posttilrettelæggelse

 

11. dec. Gæsteunderviser
Formiddagstimerne er reserveret besøg af en gæstelærer, som bliver annonceret i god tid inden.

 

12. – 15. dec. ‘Fængende filmtrailere og tv-spots’ med underviser Lasse Farver
Kampen om seere er stærkere end nogensinde. Men hvordan er det lige, du laver en god trailer eller et tv-spot, som sælger din film eller tv-program på 30 sekunder? På dette kursus lærer den mangeårige trailerproducer for bl.a. DR og TV2, Lasse Farver, dig kunsten at finde ind til kernen af din film eller tv-program og omsætte det til en ultrakort godbid, som tiltrækker publikum. 

Læs mere om Fængende filmtrailere og tv-spots

 

18. – 19. dec. ‘Branchekendskab’ med underviser Maja Reinhold
I løbet af disse to dage orienterer Maja Reinhold dig om dine forskellige muligheder som klipper. Én af dagene er der ekskursion til flere store produktionsvirksomheder.

 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.