Blomstervænget 52

2800 Kongens Lyngby

35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Motion Designer (3 uger)

Citat

“The job of the artist is always to deepen the mystery”

Francis Bacon

Motion Designer

Information

Varighed:

Mødetid:


Motion Designer (3 uger)

-

På det intensive Motion Designer-forløb lærer du at sætte du dine budskaber i bevægelse med animeret grafik – med mulighed for at få dit arbejde set hver dag i tv, film, reklamer, spil og på nettet m.m.

Motion Graphics bruges til at sætte billeder i bevægelse i grafikker, videoklip, explainers og animationsteknik m.m., og størsteparten af disse udtryk er skabt ved hjælp af det prisvindende programværktøj Adobe After Effects. På kurset får du en grundig indføring i programmets værktøjer og workflow. Du lærer om de relevante grundregler, stil, trends, genrer og kreative processer, som gør dig i stand til at analysere og anvende metoder og praksis med henblik på produktion.

OBS: Alle kurser på forløbet kan også tages som enkeltkurser. Klik på det tilhørende link for at se mere om det enkelte kursus og pris.

PROGRAM FOR MOTION DESIGNER

 • Uge 1: Adobe After Effects: Grundlæggende med Dennis B. Dalmark (03.06.2019 – 07.06.2019)

  Creative Director Dennis B. Dalmark gennemgår det omfattende program, som i dag bruges til alt fra små online-animationer til de store Hollywoodfilm- og serier, så du opnår forståelse for opbygningen af projekter og får styr på Adobe After Effects mange værktøjer, basale elementer og workflow. Læs mere om kurset her

 • Uge 2: Adobe After Effects: Videregående med Jesper Frydenlund (11.06.2019 – 14.06.2019)

  Med dit grundlæggende kursus i bagagen (uge 1) er du nu klar til at fortsætte på et avanceret niveau. Sammen med den erfarne motion designer Jesper Frydenlund udforsker du det animerede univers og får udvidet dine After Effects-kompetencer og dit kreative spillerum. Læs mere om kurset her

 • Uge 3: Adobe After Effects: Sådan laver du explainers og SoMe-video med Jesper Frydenlund (17.06.2019 – 21.06.2019

  På kurset lærer Jesper Frydenlund dig, hvordan du pakker dine online videoer ind i grafik og laver helt nye animationer fra bunden. Sammen dykker I ned i de områder af Adobe After Effects, som kan tilføre dine korte formater visuel identitet og forklarende elementer. Læs mere om kurset her

Output

Med kurset ‘Motion Designer’ har du værktøjerne til at fortælle tankevækkende, begejstrende og inspirerende historier med Motion Graphics. Du har kendskab til de specifikke krav til formaterne på tv og andre skærmbaserede formater, og du besidder nu nogle af de mest efterspurgte kompetencer på tværs af de visuelle medier.

Forudsætninger for deltagelse i Motion Designer 

Du skal have et grundlæggende kendskab til Adobe Photoshop eller Illustrator. Kendskab til et klippeprogram er også en fordel.

Målgruppe

Alle som arbejder eller vil arbejde med Motion Graphics i forbindelse med mediegrafisk produktion.

Mødetid
 • Man-tors: kl. 9.30 – 15.30
 • Fre: kl. 9.30 – 15.00
 • Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00
Ret til ændringer af programmet forbeholdes