Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Motion Designer (4 uger)

Citat

“The job of the artist is always to deepen the mystery”

Francis Bacon

Motion Designer

Information

Varighed: 4 uger

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 32.000/40.000

Motion Designer (4 uger)

17.09.2018 - 12.10.2018

På Motion Designer-forløbet sætter du dine budskaber i bevægelse med animeret grafik. Og får dit arbejde set hver dag i tv, film, reklamer, spil m.m.

Motion Graphics er, når man bruger grafik, videoklip og animationsteknik til at billeder i bevægelse – og størsteparten af disse udtryk er skabt ved hjælp af det prisvindende programværktøj Adobe After Effects.

På dette 4-ugers kursusforløb får du en grundig indføring i programmets workflow. Du lærer om de relevante grundregler, stil- og trends, genrer og kreative processer, som gør dig i stand til at analysere og anvende metoder og praksis med henblik på produktion – og du laver dit eget afgangsprojekt, som du kan bruge i din show reel o.l.

Vi gør opmærksom på, at hele eller dele af forløbets indhold kan at tages som enkeltkurser. Klik på det tilhørende link for at se mere om det enkelte kursus og pris.

PROGRAM FOR Motion designer

 • Uge 1: Adobe After Effects: Grundlæggende med Jens Willads Ullerup (17.09.2018 – 21.09.2018)

  Motion designer Jens Willads Ullerup introducerer dig til programmets workflow med vægt på praktiske og simple værktøjer og animationsøvelser, så du opnår forståelse for opbygningen af projekter. Læs mere om kurset her

 • Uge 2: Adobe After Effects: Videregående med Jesper Frydenlund (24.09.2018 – 28.09.2018) 

  Med dit grundlæggende kursus i bagagen (uge 1) er du nu klar til at fortsætte på et avanceret niveau. Sammen med motion designer Jesper Frydenlund udforsker du det animerede univers og får udvidet dine After Effects-kompetencer og dit kreative spillerum. Læs mere om kurset her

 • Uge 3: Green Screen og Tracking + Afgangsprojekt med Jens Willads Ullerup og Jesper Frydenlund (01.10.2018 – 05.10.2018) 

  I ugens første tre dage er der fokus på After Effects’ forskellige trackingteknikker, som i samarbejde med keying skaber den bedste og mest naturlige sammenhæng mellem optagelser i forgrunden og den virtuelle verden i baggrunden. Læs mere om kurset her

  I ugens sidste to dage kigger vi op fra skærmen og tager en tur gennem den kreative proces set fra motion designerens perspektiv. 
  Dette forløb fortsætter i uge 4:

 • Uge 4: Afgangsprojekt med Jens Willads Ullerup og Jesper Frydenlund (08.10.2018 – 12.10.2018) 

  I forløbets sidste uge samler vi trådene og ser på motion designerens arbejdsmetoder. Vi samler og organiserer inspiration, får form på ideer og navigerer igennem hele den kreative og produktionelle proces. Vi skal også se på motion design og animation gennem historien. I løbet af ugen har du mulighed for at benytte disse nye værktøjer samt al teknikken fra de tre foregående uger til at skabe dit eget projekt.

Output

Når du har gennemført kurset ‘Motion Designer’, er du i stand til at fortælle tankevækkende, begejstrende og inspirerende historier med Motion Graphics. Du har kendskab til de specifikke krav til formaterne på tv og andre skærmbaserede formater – og du har lavet dit eget afgangsprojekt og besidder nu nogle af de mest efterspurgte kompetencer på tværs af de visuelle medier.

Forudsætninger for deltagelse i Motion Designer 

Du skal have et grundlæggende kendskab til Adobe Photoshop eller Illustrator. Kendskab til et klippeprogram er ligeledes en fordel.

Målgruppe

Alle, som arbejder med eller ønsker at arbejde med 3D typografi og Motion Graphics i forbindelse med mediegrafisk produktion.

Mødetid
 • Man-tors: kl. 9.30 – 15.30
 • Fre: kl. 9.30 – 15.00
 • Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00
Ret til ændringer af programmet forbeholdes.