Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Motion Designer: maj – juni

Citat

“You shouldn’t dream your film, you should make it!”

Steven Spielberg

Information

Varighed: 5 uger

Mødetid: 9.30 - 15.30


32.000

Motion Designer: maj – juni

14.05.2018 - 15.06.2018

Bliv Motion Designer, som besidder nogle af de mest efterspurgte kompetencer på tværs af de visuelle medier. 

Som Motion Designer bliver dit arbejde set hver dag på tv, i biografen, i spil og på digitale medier, reklamer på tv i breakers, teasers, spots og trailers. Skærmgrafik bruges i titelsekvenser, som credits, i spil og som ren animation. Størsteparten af disse udtryk er skabt ved hjælp af det prisvindende programværktøj: Adobe After Effects CC. (AFX), som vores professionelle undervisere giver dig en grundig indføring i på denne miniuddannelse.

For at få fuldt udbytte af denne uddannelse bør du som minimum have kendskab til et andet Adobe-program, som fx. Photoshop og Illustrator.

Miniuddannelsen er opbygget af en række forskellige kurser, som hver uge bliver mere avancerede. De første tre uger dykker vi ned i Adobe After Effects programmets mange funktioner samt Green Screen teknikker. De sidste to uger bringes hele det kreative potentiale i spil, når du skal gennemføre din egen produktion. Ved uddannelsens slutning har du dit eget projekt og er gearet til at udføre nye projekter som motiongrafiker helt på egen hånd.

Det er muligt at træde ind på de enkelte uger, hvis du fx. allerede har gennemført Adobe After Effects: Grundlæggende eller Videregående eller er på niveau, der svarer til disse kurser. Her er det vigtigt at du kontakter os for at indkredse dit indgangsniveau. Skriv til infor@filmkurser.dk. Skriv ‘Motion Designer’ i emnefeltet.

PROGRAM:

14. – 18. maj ‘Adobe After Effects: Grundlæggende’ med underviser Jens Willads Ullerup
Adobe After Effects er en omfattende og udbredt software skabt til skærmgrafik og animations-design. På dette kursus introducerer motion graphic designer Jonathan Lavik dig til Adobe After Effects, så du får styr på de basale og og rige muligheder for at udtrykke dig tv-grafisk.

Læs mere om Adobe After Effects: Grundlæggende

 

22. – 25. maj ‘Adobe After Effects: Videregående’ med underviser Jesper Sebastian Frydenlund
Sammen med Jesper Sebastian Frydenlund, som er uddannet motion designer med speciale i Adobe After Effects, udforsker du mere avancerede dele af det animerede univers og får udvidet dine After Effects-kompetencer.

Læs mere om Adobe After Effects: Videregående

 

28. maj – 1. juni ‘Greenscreen’ med underviser med underviser Jens Willads Ullerup
På dette praksisorienterede kursus stifter du bekendtskab med Green Screen-teknikken, som i dag bruges i alt fra enkle web-tv optagelser til større reklame- og fiktionsfilm, hvor optagelserne kombineres med kreative baggrunde og objekter. Du kommer bl.a. igennem: Chromakeying-principper på set, retningslinjer for at arbejde på set, kamera- og formatforståelse til chromakeying, lyssætning, brug af markers/trackers, praktisk brug og forståelse for high end production kontra low end, hands-on med både high end-kamera, lys og low end + mid end-lys og professionelle produktionstricks.

Læs mere om Green Screen

 

4. – 15. juni Projektworkshop med undervisere Jesper Sebastian Frydenlund 
De sidste 10 dage er helliget dit eget projekt hvor alt, hvad du har lært, kan omsættes til produktion af et stykke motiongrafik til det formål, du vælger. Du arbejder alene eller med en anden kursist og får stillet alt relevant udstyr til rådighed.

Mødetid: Hver dag kl. 9.30 – 15.30.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.15.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.