Blomstervænget 52

2800 Kongens Lyngby

35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Film og fortæl med din iPhone (1,5 uge)

Citat

“People say I pay too much attention to the look of a movie but for God’s sake, I’m not producing a Radio 4 Play for Today, I’m making a movie that people are going to look at.”

Ridley Scott

iPhone

Information

Varighed: 8 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 18.000/22.500

Film og fortæl med din iPhone (1,5 uge)

08.04.2019 - 17.04.2019
Vil du producere helstøbte film med din iPhone til din virksomhed, dit kursus eller event?

Så tilmeld dig vores 1,5-uges kursusforløb ‘Film og fortæl med din iPhone’, hvor du kommer igennem både teori og praksis, så du kan filme, lave god lyd og gode historier med din iPhone.

Den første uge får du styr på teknikken, når Hanne Elmer, som har flere års erfaring med at producere video med mobilen, introducerer dig til de grundlæggende principper i at producere video på iPhone. Og sounddesigner og lydtekniker Jesper Siberg viser dig, hvordan du med simple midler kan lave rigtig gode lydoptagelser på din iPhone. Derfra overtager den erfarne videojournalist, producent og ideudvikler Eno Krogh med fokus på historien, der skal fortælles med mobilen. Eno deler ud af sine erfaringer og styrker din evne til at få ideer og lave hurtige autentiske mobilvideoer med stærke budskaber, så du til sidst har styr på både optagelse, lyd og historie med mobilen.

OBS: Alle kurser på forløbet kan også tages som enkeltkurser. Klik på det tilhørende link for at se mere om det enkelte kursus og pris.

PROGRAM FOR Film og fortæl med din iPhone 

 • Uge 1: Film og fortæl med mobilen: Grundlæggende med Hanne Elmer (08.04.2019 – 10.04.2019)

  På kurset får du indblik i alle de funktionelle tips og tricks og visuelle virkemidler, der får dine optagelser til at skille sig ud på nettet og de sociale medier. Og med praktiske øvelser får du optageteknikkerne helt ind under huden. Læs mere om kurset her

 • Uge 2: Lydoptagelse med iPhone med Jesper Siberg (11.04.2019 – 12.04.2019)

  Med lydoptagelse i en række realistiske situationer lærer du, hvordan du med simple midler kan lave rigtig gode lydoptagelser på din iPhone – ikke mindst hvad du skal være opmærksom på, når du optager. Du lærer også, hvordan du får det bedste ud af dine optagelser i efterarbejdet. Læs mere om kurset her 

 • Uge 3: Film og fortæl med mobilen: Videregående med Eno Krogh (15.04.2019 – 17.04.2019)

  Mobilvideoer har den fordel, at du altid har kameraet lige ved hånden. Den mulighed lærer du at udnytte til fulde på kurset med det hurtige workflow ’on the go’ i centrum. Gennem en række praktiske øvelser bliver du bedre til at se de gode historier alle steder, vinkle din mobilvideo og levere videoens budskab ufiltreret. Læs mere om kurset her

Output

Efter kursusforløbet kan du i højere grad udnytte det hurtige workflow, som er mobilvideoens styrke. Du har værktøjerne til at producere fokuserede mobilvideoer på farten med skarpe vinkler, kreative begyndelser og stærke budskaber, så seeren bliver hængende, og du har de vigtigste redskaber og metoder til få gode og brugbare lydoptagelser med hjem. 

Forudsætninger for deltagelse i Film og fortæl med din iPhone 

Medbring din egen iPhone med 2-5 GB fri lagringsplads (minimum IPhone 5s), høretelefoner og evt. powerbank. Du skal desuden downloade iMovie – og husk dit appleID.

Målgruppe

Journalister, videojournalister, fotografer, kommunikationsfolk m.fl. som har brug for at kommunikere hurtigt, effektivt og professionelt med mobilvideoer.

Mødetid
 • Man-tors: kl. 9.30 – 15.30
 • Fre: kl. 9.30 – 15.00
 • Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00
 Ret til ændringer af programmet forbeholdes