Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Virkemidler til Webfilm

Citat

Drama er fra det gamle græske ord Dramaturigas, der betyder “det som engang var, kan blive igen”.

Virkemidler til webfilm

Information

Varighed: 2 dage

Mødetid: 9:30 - 15:30


kr. 4.400

Virkemidler til Webfilm

03.10.2016 - 04.10.2016

Ønsker du, at dine videoer til nettet får flere hits, så må du også gøre dem endnu mere interessante. Det kan du, hvis har denne værtøjskasse med filmiske virkemidler. Internettet er et hurtigt medie – ikke bare når det gælder båndbredden – men især når det gælder om at fange og fastholde folks opmærksomhed. Derfor fungerer webfilmen ikke med personer, der taler i – hvad der kan synes – en uendelighed. Ligeså dræbende er webfilm med for høj informationstæthed, hvor billede og speak slås om opmærksomheden. Men hvordan skaber man så en webfilmsucces?

Kursusindhold

For at skabe en interessant webfilm skal man få følelser og informationer til at gå op i en højere enhed. Desuden skal hvert øjeblik i en webfilm skabe interesse, som fører til det næste øjeblik. Kort & Dokumentar Filmskolens kursus Virkemidler til webfilm leverer ingen færdige skabeloner for dette, for der findes ingen. Vi leverer til gengæld en forståelse af kernen i en god webfilm, som kan hjælpe dig godt på vej til at skabe endnu bedre webfilm, herunder bl.a.:

  • Attention grabbers
  • Push-Pull kommunikation
  • Dramatiske spørgsmål

Virkemidler til webfilm viser den direkte vej fra teori til praksis ved at gennemgå konkrete metoder, – direkte anvendelige for dig efter kurset, så du får dine webfilm set. Hvis du ønsker at arbejde mere med at optimere dine webfilm, er det oplagt med et kursus i produktion/planlægning af webfilm og evt. et kursus i, hvordan du sikrer en god billedkvalitet af din film på forskellige medier.

For nybegynderen vil dette kursus være en fordel: Webfilmens A-Z

Der vil være fri forplejning i det danske filmstudies kantine.

*Dette kursus kan for medlemmer af Dansk Journalistforbund evt. søges med PU-støtte igennem Mediernes Efteruddannelse. Tilmelding med PU-støtte skal søges over dette link.