Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

iPhonography

Citat

“Photography is Truth. The Cinema is Truth Twenty-four Times Per Second”

Jean-Luc Godard

Redigeret billede af glade drenge på eng.

Information

Varighed: 3 dage

Mødetid: 9.30-15.30


kr. 5.400

iPhonography

05.10.2016 - 07.10.2016

Mobiltelefoner sprænger til stadighed rammerne for, hvad små devices kan.
Alle har i dag en videofunktion ved fingerspidserne, men udnytter ikke nødvendigvis de virkningsfulde funktioner og måder at filme på, der kan løfte deres optagelser til noget seværdigt. Den udfordring tager iPhonography kurset op, hvor det handler om at bruge videofunktionerne i kreativitetens tjeneste.

Fordelen ved at bruge en iPhone er indlysende. Den er altid til rådighed og vil på den enklest tænkelige måde kunne gøre din arbejdsplads selvforsynende med visuelt materiale.Med din iPhone har du chancen for at producere hurtigt og billigt til fx internt brug eller de sociale medier.

For at lykkes med sit iPhone-projekt, skal der også være en overensstemmelse mellem det filmiske udtryk og din kommunikation. Det drøfter vi, ser eksempler på. Men især leger vi funktionerne ind ved selv at producere. Vi taler idéer, måder at optage på og vi lærer også at klippe på mobilen i Imovie.
Undervisningen foregår gennem demonstrationer, opgaver og en masse hands-on. Derfor forlader du kurset med en helt ny erfaring om, hvor let det også kan være, at optage gode film.

PROGRAM:

  • Komponér dit motiv
  • Lysets udtryk
  • Foto-apps, special-filtre mv.
  • Portræt, reportage, reklame. Hvilken vinkel lægger vi på det?
  • Optag lyden rigtigt!
  • Interview optagelse. Hvordan?
  • Redigering

OBS. Af praktiske årsager omfatter kurset ikke Android eller Windows-platformen.

Underviserne Charlotte Østervang og Bobby Anwar har været en pionerer til at teste iPhonens ydeevne og har leveret professionelle produktioner. Nu deler de på dette 3 dages Crash Course deres indfaldsvinkler, tips, tricks og arbejdsmetoder med deltagerne.

OBS:
Dette kursus forudsætter, at deltageren medbringer en IPhone som minimum skal være en 5.

Der vil være fri forplejning i det danske filmstudies kantine.

Hvis du er interesseret i dette kursus, men vil gå dybere i klipning anbefaler vi  Final Cut Pro X : Grundlæggende til formålet.

Der vil være fri forplejning i det danske filmstudies kantine.

*Dette kursus kan for medlemmer af Dansk Journalistforbund evt. søges med PU-støtte igennem Mediernes Efteruddannelse. Tilmelding med PU-støtte kan ske over dette link.