Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Professionel Dokumentar: Grundlæggende

Citat

Farvetemperaturen for sollys er 5500 Kelvin.

Lang vej, uden biler, stribe i midten, græs begge sider

Dan Hoffmann

Filminstruktør

Dramaturg

Vis underviserprofil

Information

Varighed: 3 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


kr. 5.900

Professionel Dokumentar: Grundlæggende

28.09.2016 - 30.09.2016

Drømmer du om at se din ide til en dokumentarfilm i tv eller på det store lærred? Hvordan kommer du rigtigt i gang med at skabe dokumentarfilm.

En god dokumentarfilm kræver mere end udstyr og en hovedperson. Den skal være et omhyggeligt udformet, stykke historiefortælling.

Først er der masser af spørgsmål at afklare. Selvom du måske kender din hovedperson og hendes historie, hvad er så den filmiske historie? Hvordan forvandles fakta til en spændene, medrivende, filmisk fortælling?

Hvordan opbygger du og sætter kul på en sådan historie?

På dette korte, men intensive kursus vil du lære, hvordan du tager et tema, en person, eller en historie og udvikler den til en brugbar, professionel dokumentarfilms idé. Du vil ikke bare lære at navigere gennem den vanskelige proces med at idéudvikle og skrive manuskript til dokumentar, men også lære at identificere og strukturere historien.

Professionel Dokumentar: Grundlæggende er en vekslen mellem teori og praksis. Den teoretiske introduktion kombineres med praktiske opgaver hvor din egen idé kommer i spil og bliver udviklet.

Kurset kræver ingen forudsætninger. Det forventes derfor ikke at du medbringer en idé på forhånd, men det er velkomment, hvis du har lyst.

Der vil være fri forplejning i det danske filmstudies kantine.