Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Produktionsleder inden for film, tv og reklame

Citat

“I think every age has a medium that talks to it more eloquently than the others. In the 19th century it was symphonic music and the novel. For various technical and artistic reasons, film became that eloquent medium for the 20th century.”

Walter Murch

Produktionsleder

Information

Varighed: 2 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 5.200 ex./6.500 inkl.

Produktionsleder inden for film, tv og reklame

16.08.2018 - 17.08.2018
Vil du lære at skrue en produktion sammen på den mest optimale måde – både tidsmæssigt og inden for budget?

Så tag på det inspirerende og lærerige kursus ‘Produktionsleder inden for film, tv og reklame ‘ med Ulla Keto, der har arbejdet med produktion siden 1992 som bl.a. producer, line producer, post producer og produktionsleder inden for reklame, tv, film, events og musik – både i Danmark og internationalt. I dag er Ulla medejer, producer og daglig leder af Gimmick Visual Effects, der er et af Danmarks førende VFX-studier.

Som produktionsleder har du grundlæggende ansvaret for, at produktionsbudgettet bliver overholdt, og at de forskellige jobfunktioner altid er opdaterede med de seneste ændringer. Planlægning, overblik og logistik betyder alt i din hverdag, og du må ikke være bange for at skulle tage ansvar og beslutninger. 

Kurset gennemgår produktionslederjobbet fra A-Z og giver dig værktøjer, som vil give dig optimale arbejdsbetingelser i dit nuværende eller kommende job som produktionsleder.

Program for Produktionsleder inden for film, tv og reklame 
  • Dine forudsætninger for at blive produktionsleder. Uddannelse vs erfaring – hvordan når du bedst dine mål?
  • De forskellige jobfunktioner inden for produktion
  • Processer: Budgettering, tidsplanlægning fra idé til aflevering, kontrakter, forsikringer, tilladelser, sikkerhed, locations, medvirkende, post m.m.
  • Medvirkende /skuespillere
  • Kommunikation, arbejdsmiljø, struktur og prioritering af opgaver – og hvorfor forventningsafstemning er det vigtigste af alt!
  • At arbejde som produktionsleder. Hvordan håndterer du uventede situationer?
Output

Du har fået indgående kendskab til produktionslederjobbet fra A-Z. Du kender alle produktionens jobfunktioner og har fået værktøjer, som vil give dig optimale arbejdsbetingelser i dit nuværende eller kommende job som produktionsleder.

Forudsætninger for deltagelse i Produktionsleder inden for film, tv og reklame 

Kurset tager afsæt i deltagernes egne erfaringer og kræver aktiv deltagelse i diskussioner og praktiske øvelser.

Målgruppe

Alle med interesse i at arbejde inden for produktion eller som blot har lyst til at få et større kendskab til denne del af branchen. Det kan også være, at du overvejer at sadle om… uanset om du i forvejen arbejder i branchen eller ej.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

 Støttemuligheder

Som medlem af Film- og tv-arbejderforeningen, FAF, kan du søge støtte via hovedmail: faf@filmtv.dk.

Medlemmer af Dansk Journalistforbund (DJ) og ansatte i virksomheder, der betaler til Pressens Uddannelsesfond (PU) kan søge støtte igennem Mediernes Efteruddannelse. Tilmelding med PU-støtte kan ske via dette link.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes