Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Lav tv-trailere, der fænger

Citat

“Photography is Truth. The Cinema is Truth Twenty-four Times Per Second”

Jean-Luc Godard

Information

Varighed: 4 dage

Mødetid: 9:30 - 15:30


kr. 7.200,-

Lav tv-trailere, der fænger

12.12.2017 - 15.12.2017

KREATIV MARKEDSFØRING MED TV-SPOTS

Kampen om seere er stærkere end nogensinde. Derfor har alle de store tv-stationer i dag en markedsføringsafdeling, som producerer trailers og tv-spots for de udsendelser, der er programlagt til den kommende uge. Kunsten for trailer-klipperen er at finde ind til kernen af tv-programmerne og omsætte dem til ultrakorte godbidder, som giver seerne appetit på at se det kommende program.

 

DEN FÆNGENDE TRAILER

Det burde ikke være så svært, tænker du, men det er faktisk ikke så ligetil, når du både skal klippe, formulere speak, vælge lydeffekter og musik, kort sagt: Koge en stor fortælling ned og orkestrere den til en lille perle, der kan fascinere og vække publikums lyst til at se mere. Det at trække essensen ud af af et program uden at sige alting, og fatte sig i korthed og præcist er en særlig kunst.

Kurset Den fængende trailer er tilegnet det visuelt kreative legebarn, som har lyst til at få lidt struktur i sandkassen – eller omvendt: Den indsigtsfulde tilrettelægger, der mangler de kommercielle værktøjer, som kan åbne programmet op for seere eller investorer.

Hvordan laver man et godt tv-spot? Hvilke elementer skal du trække ud af et tv-program, en spillefilm eller en dokumentar og forvandler materialet til en trailer på 30 sekunder på en sådan måde, at seeren får lyst til at se programmet?