Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Klippe workshop: Filmisk klipning i tv-dokumentaren

Citat

“People say I pay too much attention to the look of a movie but for God’s sake, I’m not producing a Radio 4 Play for Today, I’m making a movie that people are going to look at.”

Ridley Scott

Sami Saif

Dokumentarfilminstruktør

Vis underviserprofil

Information

Varighed: 5 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


9.600

Klippe workshop: Filmisk klipning i tv-dokumentaren

19.02.2018 - 23.02.2018

Tryllebind dit publikum med din tv-klipning!

Få følelserne helt frem i forreste række på denne anderledes og underholdende klipper-workshop med den prisbelønnede dokumentarist Sami Saif. Sami står blandt andet bag millionsuccesen ’Tommy’ om popmusikeren Tommy Seebach og senest ’The Allins’ om punk-rockmusikeren G.G. Allin.

Kurset tager udgangspunkt i Hollywoodklipper Walther Murges metoder og gør op med de gængse regler for tv-klipning. Du får blandt andet mulighed for at udvide dine teknikker med filmiske greb og metoder.

Kurset skærper dit blik for det materiale, du sidder med og giver dig nye muligheder for at løse problemer og fortælle din historie.

Kursets opgaver tager udgangspunkt i dokumentargenren med mange eksempler, og kursets underviser Sami Saif møder dig i en uhøjtidelig og energisk form, der virkelig giver dig indsigt og værktøjer, hvor du vil klippe i drømme om natten.

Kurset byder på to øvelser, en klassisk biljagt og en tv-dokumentarfilm. Afslutningsvis byder fredagen på en visning af din miniproduktion for dine medkursister med popcorn og cola.

Mødetid: Alle kursusdage kl. 9.30 – 15.30.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.15.

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine. 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.