Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Interview og performance

Citat

“You shouldn’t dream your film, you should make it!”

Steven Spielberg

Interview og performance

Information

Varighed: 2 dage

Mødetid: 9:30 - 15:30


kr. 4.800,-

Interview og performance

25.09.2017 - 26.09.2017

SPØRG, LYT OG VÆR PÅ

Kurset i Interview og performance handler om at kommunikere –  tale enkelt og klart, lytte ordentligt og få andre til at fortælle.

På kurset vil vi gennemgå principperne i god kommunikation, og vi vil arbejde med forskellige interviewteknikker, der kan bruges i forbindelse med produktion af webfilm, men også i hverdagen på jobbet sammen med kolleger og medarbejdere og privat sammen med familie og venner.

Det kræver klar og velforberedt kommunikation at blive set, hørt og forstået  – og det kræver evnen til at lytte ordentligt at få andre til at fortælle deres historie.

På Interview og performance skærper vi den form for interviewteknik, du kan anvende som indgang til portræt- og dokumentarprogrammer, web- og dokumentarfilm. Samtidig vil du blive bedre til at forberede og præsentere oplæg over for større forsamlinger og instruere andre.

Interview og performance er et to-dages kursus, hvor der lægges vægt på øvelser og træning i mindre og større grupper samt i plenum. Der vil være lidt teori, men der fokuseres på praktiske øvelser, hvor alle får chancen for at være “på”.

Det er gennem viden, øvelser, træning og evaluering, den enkelte styrkes i at kommunikere klart og tydeligt.

Interview og performance og optagelser fra interviewsessioner bliver evalueret på stedet.

Hvis du er interesseret i interview, er du måske også interesseret i Webfilmens A-Z eller Tv-tilrettelæggelse.