Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Instruktørens arbejde med skuespillere

Citat

Kunst er det man ikke kan. Hvis man kunne var det jo ingen kunst

Storm P.

Instruktørens

Information

Varighed: 5 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 9.900 ex./12.375 inkl.

Instruktørens arbejde med skuespillere

01.10.2018 - 05.10.2018
Hvad er instruktørens rolle i samarbejdet med skuespillere? Er du instruktør og vil forbedre dit samarbejde med skuespillere? Eller drømmer du om at blive instruktør og vil have indblik i de muligheder og udfordringer, arbejdet med skuespillere byder på? 

Så tag på kursus med filminstruktør Dennis B. Dalmark og bliv klogere på instruktørens arbejde med skuespillere. Dennis er fløjet ind fra Hollywood for at køre denne intensive uge-workshop i samarbejde med professionelle skuespillere.

OBS: Kurset kan også tages som en del af vores 5-ugers kursusforløb ‘Kortfilminstruktør’ fra september til oktober. Læs mere om kursusforløbet her

Program for Instruktørens arbejde med skuespillere
  • Casting: Hvilken type scener skal du bruge – og hvordan caster du skuespillerne til dem? Cold read: Fordele. Hvad skal du specielt kigge efter? Hvordan forbereder du dine skuespillere? Hvilke øvelser kan du bruge, kameratest m.m.?
  • Skuespillernes univers og teorier: Methodacting, Meisnermetoden og andre skuespilteknikker. Hvordan forholder de sig til materialet, så det virker overbevisende?
  • Instruktionsteknikker: God kemi mellem skuespillerne fra dag 1. Hvilke forberedelser og øvelser fremmer karakterens personlighed? Hvordan taler/instruerer man skuespillere mellem takes, så de hurtigt har noget håndgribeligt at forholde sig til, så det hele virker naturligt m.m.?
  • Blocking: Hvad vil det sige at blocke en scene? Hvordan gør vi det bedst for både skuespillerne og kameraet, så det hele for et naturligt flow?
  • Praktiske øvelser med professionelle skuespillere.
Output

Du er klædt på at opnå de bedste resultater, når kameraet ruller. Du ved, hvilke teknikker, som kan bruges under stramme deadlines. Og du har en bedre forståelse af dramaturgi og opbygning af scener.

Forudsætninger for deltagelse i Instruktørens arbejde med skuespillere

Ingen.

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, som brænder for personlig instruktion og vil have indblik i de muligheder og udfordringer, som arbejdet med skuespillere byder på. 

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

Støttemuligheder

Som medlem af Film- og tv-arbejderforeningen FAF kan du søge støtte til dette kursus. Skriv til: faf@filmtv.dk

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.