Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

DaVinci Resolve 15 Fusion: Sådan laver du VFX

Citat

“Alfred Hitchcock once told me, when I was analyzing a lot of things about his pictures, ‘Clint, you must remember, it’s only a movie”

Clint Eastwood

DaVinci Resolve 15 Fusion

Information

Varighed: 2 dage

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 5.200 ex./6.500 inkl.

DaVinci Resolve 15 Fusion: Sådan laver du VFX

13.06.2019 - 14.06.2019
Er du vild med visuelle effekter, og vil du selv kunne lave dem i det gratis redigeringsprogram Davinci Resolve 15, som samler redigering, color correction, VFX og lydmix i ét professionelt program?

Så tag på denne intensive bootcamp og vær blandt de første i Danmark til at mestre det revolutionerende redigeringsprograms integrerede VFX- og Motion Graphics-applikation, så du med ét klik kan skifte fra din timeline til en note editor, hvor du kan lave special effects til dine produktioner.  

På kurset guider Blackmagic Design Certificeret træner og erfaren filmklipper og postproducer Wiebe van der Vliet dig gennem Fusions mange VFX-værktøjer i en blanding af undervisning på storskærm og praktiske øvelser, så du får workflowet helt ind under huden.  

Med din certificerede træner er du garanteret en god og effektiv undervisning på højt niveau. Wiebe van der Vliet har undervisningserfaring fra bl.a. NEXT, KUA og DJMX og mere end 25 års erfaring fra film- og tvbranchen, hvor han har arbejdet med alt fra low-budget ’one man band’-produktioner til store internationale spillefilm, der har vundet priser som Milia d’Or i Cannes og den amerikanske ’Academy Award’ for bedste udenlandske film. 

OBS: Kurset kan også tages som en del af vores 3-ugers ‘DaVinci Resolve 15-ekspert’-forløb i maj-juni. Læs mere om forløbet her

Program for DaVinci Resolve 15 Fusion: Sådan laver du VFX 
  • Node based effects compositing
  • Keying
  • Vector paint
  • Particles
  • 2D og 3D titles
  • Tracking og stabilization
  • Volumetric effects
Output

Efter kurset har du en indgående viden om de muligheder og værktøjer, som du har adgang til i DaVinci Resolve 15 Fusion.

Forudsætninger for deltagelse i DaVinci Resolve 15 Fusion: Sådan laver du VFX 

Du skal have gennemført kurset ’DaVinci Resolve 15: Grundlæggende eller have erfaring med redigering i en anden redigeringssoftware.

Målgruppe

Kurset henvender sig til klippere, post producere, journalister, web- og fotojournalister, kommunikationsfolk m.fl. der vil lære at lave VFX i DaVinci Resolve 15.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

Støttemuligheder

Som medlem af Film- og tv-arbejderforeningen FAF kan du søge støtte til dette kursus. Skriv til: faf@filmtv.dk

Ret til ændringer af programmet forbeholdes