Blomstervænget 52

2800 Kongens Lyngby

35 34 68 00

info@filmkurser.dk

Bootcamp: Ledelse med overskud

Citat

“You shouldn’t dream your film, you should make it!”

Steven Spielberg

Ledelse

Information

Varighed: 1 dag

Mødetid: 9.30 - 15.30


DKK: 3.500 ex./4.375 inkl.

Bootcamp: Ledelse med overskud

03.04.2019 - 03.04.2019
Er du leder med bunker af arbejde, som hober sig op på dit skrivebord, og en familie som klager over, at du tjekker mails ved morgenbordet?

Så tag på denne intensive 1-dags bootcamp med kommunikations- og PR-rådgiver Pernille Garde Abildgaard, som har mere end 10 års ledelseserfaring og har udgivet bogen ’Fokus giver frihed’, og få redskaber til at få en optimal work-life-balance i en verden fuld af forstyrrelser.

På kurset fører Pernille, som har rådgivet og medietrænet adskillige ledere og medarbejdere i både offentlige og private selskaber, dig sikkert igennem konkrete og gennemprøvede arbejdsmetoder, som skærper din opmærksomhed og lærer dig at genvinde kontrollen og nå dine mål.

Du får værktøjer til at arbejde hurtigere og smartere og udnytte dit fulde potentiale. Du får et indblik i, hvordan du kan optimere din arbejdsdag, så dit output bliver bedre – og hvor du samtidig skal arbejde mindre og i kortere tid! Du får også indblik i metoder, der kan sikre fuldt fokus på én stor opgave f.eks. et manuskript, en kravspecifikation eller en kompliceret produktionsplan.

Kurset tager udgangspunkt i kursisternes egne udfordringer og problematikker, og undervisningen veksler mellem teori og praksis. For at sikre dig en god oplevelse er der plads til max 10 deltagere på kurset.

Med i prisen følger 1:1 konsulentbistand af 30 minutters varighed, som skal bruges inden for en måned efter kursets afslutning.

Program for Bootcamp: Ledelse med overskud 
  • Indsigt i den nyeste hjerneforskning og hvordan du arbejder MED din hjerne i stedet for MOD din hjerne
  • Lær at skelne mellem hvad der er vigtigt og haster – og det som haster, men ikke er vigtigt
  • Håndtering af digitale og fysiske forstyrrelser – sådan holder du dem ude
  • Råd og øvelse om optimal arbejdstilrettelæggelse
  • Råd og øvelse om optimal mødetilrettelæggelse
  • Værktøjer til at få det optimale ud af dine medarbejdere – og dig selv!
Output

Du har fået en lang række værktøjer og metoder til at skabe overblik, overskud og energi, så du kan få det bedste ud af dit arbejdsliv, dine medarbejdere – og dig selv. Du går også fra kurset med muligheden for 30 minutters 1:1 konsulentbistand, der skal bruges inden for en måned efter kurset.

Forudsætninger for deltagelse i Bootcamp: Ledelse med overskud 

Du skal afsætte ca. 1-2 timers forberedelse til kurset.

Målgruppe

Direktører, underdirektører, sektionsledere, chefer, projektledere, teamledere, redaktionsledere og medarbejdere i funktioner med en vis grad af selvledelse (projekt- eller fastansatte) i den kreative branche, som ønsker redskaber til at forbedre deres arbejdsmetoder og fokus.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-fre: kl. 9.30 – 15.30. 
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.15.

Støttemuligheder

Som medlem af Film- og tv-arbejderforeningen FAF kan du søge støtte til dette kursus. Skriv til: faf@filmtv.dk

Ret til ændringer af programmet forbeholdes