Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

AVID : Udvidet

Citat

Farvetemperaturen for sollys er 5500 Kelvin.

Avid udvidet kursus

Information

Varighed: 5 dage

Mødetid: 9:30 - 15:30


kr. 8.500,-

AVID : Udvidet

14.11.2016 - 18.11.2016

AVID I DET PROFESSIONELLE MILJØ

AVID: Udvidet er en workshop, som tager dig videre fra grundlæggende niveau.
Ugen introducerer dig til en lang række af de bedste og mest benyttede effekter fra AVIDs enorme palette. Dem skal vi bruge.

Effekter bruges i stor udstrækning i program-teasers, spots og breakers, men også i selve programmerne, hvor de anvendes som redskaber til at frembringe netop de følelser, som du ønsker hos modtageren.

Vi afprøver slowmotion, timewarp og effektgrading og implementerer dem i tv programmets fortælleredskaber. Derudover lærer du at bruge mere avancerede overgange mellem scener og introducerer dig til effekter i flere layers, bl.a. Animatte.
Her skal vi erfare, hvordan de kan understrege stemning, skabe dynamik og i det hele taget løfte vores niveau som klippere.
Endelig tager vi lydens fortælleredskaber i brug.

Alle ovenstående elementer lærer deltageren at arbejde praktisk med på AVID: udvidet.  Du kommer til at arbejde med materiale fra et eller flere kendte tv-programmer, og du prøver kræfter med optagelserne, som var det en rigtig arbejdsituation, hvor underviser giver dig baggrund og feedback.

Tips og tricks til at optimere dit arbejde vil være en ekstra bonus på vejen.

Har du endnu ikke erfaring i at klippe i AVID, kan du starte med kurset AVID: Grundlæggende. Vil du mere, er Post-tilrettelægger jobbet eller Den Fængende trailer lærerige uddybninger.