Blomstervænget 52

2800 Kgs. Lyngby

+45 35 34 68 00

info@filmkurser.dk

AVID: Videregående

Citat

“The enemy of art is the absence of limitations.”

Orson Welles

Avid udvidet kursus

Information

Varighed: 5 dage

Mødetid: 9:30 - 15:30


kr. 9.200,-

AVID: Videregående

20.11.2017 - 24.11.2017
AVID I DET PROFESSIONELLE MILJØ

AVID: Videregående er en workshop, som tager dig videre fra grundlæggende niveau. Fokus vil ligge på at opdage og bruge AVIDs imponerende potentiale. Det gælder især arbejdet med effekter og grafiske elementer i flere lag som visuel fortællekomponent. 

Ugen introducerer dig til at udnytte en lang række af de bedste og mest benyttede effekter fra AVIDs enorme palette. Effekter bruges i stor udstrækning i program-teasers, spots og breakers, men også i selve programmerne, hvor de anvendes som redskaber til at frembringe netop de følelser, som du ønsker hos modtageren.
Vi afprøver slowmotion, timewarp og effektgrading og implementerer dem i tv programmets fortælleredskaber. Derudover lærer du at bruge mere avancerede overgange mellem scener og introducerer dig for effekter i flere layers, bl.a. Animatte.

Her skal vi erfare, hvordan de kan understrege stemning, skabe dynamik og i det hele taget løfte vores niveau som klippere.

Alle ovenstående elementer lærer deltageren at arbejde praktisk med på AVID: Videregående.
Du kommer til at arbejde med materiale fra et eller flere kendte tv-programmer, og du prøver kræfter med optagelserne, som var det en rigtig arbejds situation, hvor underviser giver dig baggrund og feedback.

Tips og tricks til at optimere dit arbejde vil være en ekstra bonus på vejen.

En iMAc med nyeste version af programmet står til din rådighed. Hvis du foretrækker det, må du også gerne medbringe din egen laptop.

Der vil være fri forplejning i det danske filmstudies kantine. Varm ret/salatudvalg, smørrebrød og kaffe.

OBS: Har du endnu ikke erfaring i at klippe i AVID, kan du starte med kurset AVID: Grundlæggende. Vil du mere, er Post-tilrettelægger jobbet eller Den Fængende trailer lærerige uddybninger.

Målgruppe

Tv-tilrettelæggere og journalister som arbejder på produktions eller tv-selskaber eller aspirerer til det.

Form og udbytte

Underviser gennemgår funktioner på storskærm, fulgt op af klipning i originalt materiale, vi arbejder på at løfte. Efter kurset vil du kunne tilføre din produktion relevant ekstra værdi i dens look og udtryk.